FORD B-MAX nga € 11,400

Modeli i ri Ford B-MAX eshte krijuar ne menyre specifike per qytet. Kompakt ne permasa, menyra gjeniale e sistemit te dyerve ju mundeson nje gjeresi prej 1.5m te hapjes se tyre, lider ne kategori, hapesire dhe nje ambient i rafinuar brenda.


Krahas dizenjimit unik, B-MAX zoteron nje mori teknologjish per nje pilotim sa me te lehte, te kenaqshem dhe efikas. Per shembull, Active City Stop ndihmon ne shmangien e perplasjeve ne trafik me shpejtesi te uleta, duke frenuar automatikisht per ju, ne rast se nevojitet. Me sistemin Ford SYNC® ju mund te kontrolloni muziken dhe telefonin vetem me ane te zerit tuaj, madje ky sistem ju mundeson dhe leximin e mesazheveBookmark & Share