Lider i games nga dizenjimi gjenial

Nje sistem gjenial i dyerve ju mundeson hyrjen ne hapesiren e brendshme.

Kombinuar me një hapesire te bollshme, por jashtëzakonisht të rafinuar, modeli B-MAX veçohet nga të tjerët në këtë kategori.

 

 • Pjesa e Jashtme
  Modeli i ri B-MAX vjen me nje dizenjim unik. Duke pasur dyert e hapura, ju do te vini re se kolonat e struktures, te cilat zakonisht ndajne pjesen e perparme me te pasme te makines, jane integruar me mjeshteri ne dyer, ne menyre qe hyrja ne hapesiren e brendshme te jete sa me e lehte.

  Klikoni mbi imazhet dhe videot per te zbuluar me shume mbi dizenjimin e pjeses se brendshme.
  B-MAX i ri ne veprim
  Pjesa e jashtme Ford B-MAX 360 
  Kolonat e Integruara te Dyerve
  Modeli i ri Ford B-MAX
  Dizenjimi i sofistikuar
  Ford B-MAX me dizenjimin gjenial te dyerve
  Ford B-MAX with unique body design
  The ingenious new Ford B-MAX
  Feneret e perparme halogjen
  Spoileri mbrapa me ngjyren e makines


   

 • Hapesira brenda

  Rifinitura e pjeses se brendshme ne modelin e ri B-MAX perbehet nga eleganca, dizenjimi me materiale te nje kualiteti te larte te pjeses se brendshme, kontraste ngjyrash dhe elemente te kromuara.

  Me nje tavan xhami panoramik, i cili siguron drite natyrale ne gjithe pjesen e brendshme, krijohet nje ambient i sofistikuar si per shoferin ashtu dhe per pasagjeret. Per te krijuar lehtesi, sediljet e prapme dhe ajo e perparme e pasagjerit mund te palosen, duke ju krijuar ju nje hapesire te papare te me shume se 2.35m gjatesie.


  Klikoni mbi fotot dhe videot me poshte per te zbuluar karakteristikat e pjeses se brendshme.


  Modeli gjenial Ford B-MAX
  Pjesa e brendshme 
  Tavan xhami panoramik
  Ford SYNC
  Paneli i instrumentave
  Veshje superiore lekure e timonit
  Ajer i kondicionuar manual
  Mbeshtetese krahu perpara dhe mbrapa
   

 • Ngjyra dhe sediljet

  Çfaredo lloj veshje te brendshme te zgjidhni, modeli B-MAX ofron komoditet. Per me shume klikoni pamjet me poshte.

   

  Frozen White
  Race Red
  Moondust Silver
  Tectonic Silver
  Burnished Glow
  Midnight Sky
  Panther Black

  veshje e brendshme Hexagon Ebony
  veshje e brendshme Gecko Ebony
  veshje e brendshme Hexagon Sterling Gray
  veshje e brendshme Gecko Sterling Gray

  veshje e brendshme New York Ebony

   


  Lux seat bolster in Ebony   

 • Ngjyrat

  Per me shume klikoni pamjet me poshte.

  Frozen White
  Race Red
  Moondust Silver
  Tectonic Silver
  Burnished Glow
  Midnight Sky
  Panther Black

   

   

 • Aksesoret

  Tashme ju keni zgjedhur ngjyren, veshjen e brendshme dhe modelin e disqeve te modelit tuaj B-MAX perse te mos e personalizoni ate akoma me shume nepermjet games se aksesoreve, duke e bere me gjenial se me pare.

  Rrjete e pasme
  Pershtatshmeri e dyshemese se bagazhit.
  Tapete gome, perpara dhe pas
  Ndriçim i kroskotit (standard)
  Spoiler i mbrapem me ngjyren e makines
  Prize 12v mbrapa(standart)
  Tapeti i bagazhit i perthyeshem me perdorim nga te dy anet
  Dysheme jo e rreshqitshme
  Shirita te kromuar para, mbrapa me mbishkrim B-MAX
  Rrjete mbrojtese bagazhi ne rrjeshtin e pare
  Rrjete mbrojtese bagazhi ne rrjeshtin e dyte
  Dy pjese mbajtese ne bagazh 

   

  Mbajtese per biçikleta
  Mbajtese per biçikleta, ganxhe rimorkimi, mbrojtese prapakolpi
  Sedilje per femijet ISOFIX
  Termus Waeco 
  Zgare ne pjesen lart ne forme shinash te kryqezuara
  Zgare specifike ne forme kutie
  Ganxhe rimorkimi e çmontueshme
  Mbrojtese balte para dhe prapa
   

Bookmark & Share