Katalog, dhe specifikime teknike

B-MAX, modeli me i ri ne gamen e makinave Ford hap nje bote re inteligjente me dy dyert e tij anesore rreshqitese per nje hyrje teresisht te lehte. Nje makine e vogel e cila sjell nje game te gjere teknologjish bashkekohore me nje performance efiçente te pabesueshme. 

 

Bookmark & Share