Dizenjo e jashtme

 • Stili

  Energji gjate levizjes

  Menyra se si Dizenjo kinetike Ford ka modeluar dhe rafinuar pjesen e jashtme dallohet qarte sapo ju ti hidhni syte modelit C-MAX dhe Grand C-MAX. Tashme dinamike ne stil, rrjedhshmeria e linjave krijon nje profil sportiv.  

  Detajet e kromuara

  Detajet e mrekullueshme te kromuara nxjerrin ne pah linjat dinamike, cilesine dhe dizenjon e harmonishme te  Ford C-MAX dhe Grand C-MAX. Ne dispozicion ne nivelin Titanium, grila e kromuar, rrathet e kromuar rreth fenereve te mjegulles apo rreth dyerve, jane evolimi i Dizenjos kinetike Ford.

  Stili i pamjes ballore

  Grila e madhe e poshtme se bashku me ate te siperme, te dyja te kromuara ne Titanium, jane firmetaret e elementeve te dizenjos ne familjen Ford. Feneret e perparme te medhenj qe rrjedhin permbi kofano e gdhendur, se bashku me dritat e mjegulles standart i shtojne sportivitetin ketij modeli. Kulmet e hyreseve te ajrit ne parakolp jane gjithashtu te kromuara.

  Stili i C-MAX

  Nje pamje dinamike per modelin me 5 sedilje nderkohe qe dimensionet e jashtme jane te njejta me modelin e meparshem. Ne te njejten kohe ka ruajtur hapesiren e brendshme, komoditetin dhe prakticitetin me pamjen e mprehte dhe dinamike te Dizenjimit Ford.
  Me sportiv, me aerodinamik si nje model Coupe, linjat e tavanit ndihmojne gjithashtu aerodinamiken, duke kontribuar ne uljen e konsumit te karburantit. 

  Stili i Grand C-MAX

  Te integruara me kujdes ne shpatullat e Grand C-MAX, dyert e rreshqitshme anesore sigurojne nje hyrje te lehte ne sediljet e pasme. Harqet siper gomave i japin nje pamje muskuloze, nderkohe qe dizenjo e pjeses se pasme reflekton hapesiren e bollshme te tij.

   

   

 • Gomat

  disqe alumini 16" 5-shkalle 'Y-design'  [D2XD1]


  disqe alumini 17" 5x2-shkalle 

  (Standard ne Titanium)

  disqe alumini 18" 7-shkalle  [D2UD4]

  (Opsion ne Titanium)

   

 • Permiresimi i pjeses se jashtme

  Reflektimi i xhamit te perparme

  Dizenjuar per te bllokuar nxehtesine e rrezeve te diellit me shume sesa xhami normal. Kjo do te thote se do keni nje ambient te brendshem me te fresket ne ditet e nxehta, çka sjell me shume komoditet per ju dhe familjen tuaj.

  Dritat e mjegulles

  Dritat e fuqishme te mjegulles depertojne erresiren nderkohe qe japin nje pamje terheqese te pjeses se perparme. Plus kesaj ato jane te rrethuara me shirita te kromuar ne nivelin Titanium.

   

Bookmark & Share