Zgjidhni C-MAX qe ju pelqen

Dizenjuesit tane kane krijuar nje game ngjyrash dhe veshjesh te brendshme, te cilet e bejne absolutisht te pabesueshem modelin e ri C-MAX.

 • Ngjyrat C-MAX
  C-MAX in Frozen White
  C-MAX in Race Red
  C-MAX Moondust Silver
  C-MAX in Lunar Sky
  C-MAX in Midnight Sky
  C-MAX in Panther Black
  C-MAX Deep Impact Blue
  C-MAX in Burnished Glow

   

 • Ngjyrat Grand C-MAX
  Grand C-MAX in Frozen White
  Grand C-MAX in Race Red
  Grand C-MAX in Moondust Silver
  Grand C-MAX in Lunar Sky
  Grand C-MAX in Midnight Sky
  Grand C-MAX in Panther black
  C-MAX in Burnished Glow
  C-MAX Deep Impact Blue

   

 • Veshja e brendshme

  Daphne in Generic Silver (Standard ne ACTIV)

  Pur in Syracuse (Standard ne Titanium)
  Napoli in Syracuse (Opsion ne Titanium)
  Veshje lekure

   

Bookmark & Share