FORD FIESTA duke filluar nga € 9,200

Ashtu si një smartphone i një marke të re, Ford Fiesta i ri kombinon stilin bashkëkohor, me artin e teknologjisë. Cdo karakteristikë është projektuar për t'ju ndihmuar që të merrni maksimumin e ditës suaj .
Me Ford Sync ju mund të zgjidhni një lloj muzikë nga një USB ose MP3/IPOD, apo lidhja mund të bëhet direkt prej telefonit tuaj celular. Sistemi ju mundëson thirrjen dhe pranimin e telefonata, vetëm duke përdorur zërin tuaj . Gjithashtu lexon mesazhet tuaja tekst me zë të lartë, kështu që mund të qëndroni të lidhur me miqtë dhe familjen edhe në lëvizje .
Me Ford Fiesta e ri, nuk do t'ju duhet të furnizoheni shpesh me karburant: Motorri ri 1.0 EcoBoost është vlerësuar me çmim-fitues për motorrin e benzinës, i cili kombinon fuqinë e jashtëzakonshme me efikasitetin e kënaqshëm të normës së ulët të harxhimit të karburantit deri në 4.3l/100km .
Një nivel i tillë i teknologjive më të reja, do të bëjë makinë tuaj të sigurt , të rehatshme, te këndshme, dhe plot argëtim .
Provoni Neë Ford Fiesta! Skeduloni një test drive, ose gjeni më shumë informacione në lidhje me projektimin, ngarje e përvoja të performancës dhe efikasitetit , sigurisë etj. .
Ford Fiesta ka qënë makina e vogël "Best-Seller" në vitin 2012 me "Cmimin Një Makinë e Shitur në Evropë cdo dy Minuta".

Bookmark & Share