Është tërësisht një dizanj perfekt

Me një gamë të gjerë të aksesorëve dhe ngjyrave, të jesh në timonin e një Ford Fiesta është një deklaratë e vërtetë stili.

 • I jashtëm

  Pamja e jashtme

  Ridizenjimi i grilës së përparme dhe fenerëve

  Spikatja e disqeve të aluminit

  Dritat e mbrapme

  Grila Trapezoidale

  Fenerët Halogjene dhe dritat LED

  Fiesta e re me ngjyrë Hot Mustard

  Fiesta e re me ngjyrë Hot Mustard

  Fiesta e re me ngjyrë Blue Candy

  Fiesta e re me ngjyrë Blue Candy

  Fiesta e re me ngjyrë Blue Candy

  Fiesta e re me ngjyrë Blue Candy

 • I brendshëm

  Pjesa e brendshme

  Radio Sony (opsion)

  Butoni i ndezjes Ford Power Starter (opsion)

  Ndriçimi i brenshëm (standard në Titanium)

  Pedale alumini (aksesor shtesë)

  Frenat e dorës veshur me lekurë (standard në Titanium)

  Fiesta Controls

  Titanium

  Trend


  Titanium X


 • Ngjyrat

  Nautical Blue

  Panther Black

  Copper Pulse

  Hot Magenta

  Midnight Sky

  Blue Candy


  Fashionista

  Hot Mustard

  Titanium

  Race Red

  Frozen White


 • Disqet

  Fiesta 14"

  Disqe alumini 15" Fiesta Trend

  Disqe alumini 15" Fiesta Titanium

  Disqe alumini 16" 7x2 shkallësh - opsion në Trend

  Disqe alumini 16" 15 shkallesh - opsion në Titanium

  Disqe alumini 17" 8 shkallesh - opsion në Titanium • Aksesorët

  Mbajtëse biçiklete
Bookmark & Share