Ambiente
nga 9,850 €

Fiesta Opsionet standart:

 • Disqe celiku 14"
 • Pasqyrat me komandim elektrike
 • Xhamat e pare elektrike me nje prekje
 • Mbyllje qendrore me pult
 • Parakolpet perpara dhe mbrapa me ngjyren e makines
 • Air Bag perpara per drejtuesin dhe pasagjerin
 • Radio CD player
 • Ajer i kondicionuar Klima
 • Numri i dyer 5
 • Gome rezerve
Trend
nga 10,500 €

Fiesta Trend-  opsione me Fiesta Ambiente

 • Disqe celiku 15" me tasa 12-shkallesh
 • Dorezat dhe kapaku i pasqyrave me ngjyren e makines
 • Kompjuter ne bord
 • Mbyllje qendrore me pult
 • Timon i veshur me lekure
 • Sedilja e drejtuesit me pershtatje ne lartesi
Titanium
nga 11,700 €

Fiesta Titanium - opsione mbi versionin Trend

 • Disqe alumini 15" 5x2 shkallesh
 • Fenere Halogjen me rrethim argjentidhe drita per diten LED
 • Ajer kondicionar Manual
 • Drita ambienti
 • Mbeshtese krahu premium per sediljet perpara
 • Ndricim ne hapesiren e kembeve
 • Paketa e kromit pergjate dritareve