​FORD FOCUS vetëm per € 12,990

Makina më e shitur në botë sapo është përmirësuar.

Ford Focus-i ri ka pamje të jashtme të hijshme, një grilë të re elegante, fenerë dhe drita të pasme të reja moderne. Uluni brenda dhe do ta vlerësoni panelin e përmirësuar të instrumenteve dhe timonin me dizajn të ri. Është teknologjia e re - si sistemi i parkimit që ju fut dhe ju nxjerr nga hapësirat e ngushta - ajo që garanton që makina me teknologjinë më të avancuar në kategorinë e saj të mbetet e tillë.


Zbutja e pavarur e pasme me anë të krahut të kontrollit.

Ford Focus ju ofron një përvojë tërheqëse drejtimi. Një element kyç është zbutja e pavarur e pasme me anë të krahut të kontrollit, e cila zbut lëvizjet horizontale dhe vertikale të rrotave të pasme dhe drejton në mënyrë pasive rrotat e pasme për stabilitet më të madh në kthesa.


Bookmark & Share