Dizenjimi i veçantë, si brenda ashtu edhe jashtë

Ne zgjodhëm Deep Impact Blue. Cilën do të zgjidhni ju?


Ford Focus e gëzon pamjen e tij të jashtme të bukur dhe rezistente nga një proces i veçantë lyerje me shumë faza. Nga pjesët e çelikta të injektuara me dyllë deri në veshjen e sipërme mbrojtëse, materialet e reja dhe proceset e përdorimit garantojnë që Focus-i juaj do ta ruajë pamjen e bukur për shumë vite të tjera.


 • Pjesa e jashtme

  Ford Focus mbulohet nga garancia për gërryerjen e Ford-it për 12 vjet nga data e regjistrimit të tij të parë. I nënshtrohet kushteve.

  Shënim Figurat e makinave të përdorura këtu shërbejnë për të ilustruar ngjyrat e trupit dhe mund të mos reflektojnë specifikimet aktuale ose disponueshmërinë e produktit në disa tregje. Ngjyrat dhe zbukurimet që tregohen këtu mund të ndryshojnë nga ngjyrat reale për arsye kufizimit të procesit të përdorur të printimit.

      

   

 • Pjesa brendshme

  Me një dizajn krejtësisht të ri, Focus-i ngrihet në një nivel më të ri të elegancës të brendshme. Përmbajtja e stilit dhe cilësisë të plotësuar - çdo pajisje ka karakteristikat e menaxhimit dhe magazinimit .

   

   


   

   

   

 • Ngjyrat

   


  Race Red

  Frozen White  Tectonic Silver

  Panther Black  Moondust Silver

  Magnetic Metallic

  Deep Impact blue  Candy Red Metallic

  Lunar Sky
 • Disqet

  Dizenjot e disqeve

  Gjatë zhvillimit të tij, ne e testuam Ford Focus në një ekuivalent prej 87 udhëtimesh rreth globit. Është një makinë të cilës mund t'i besoni, deri te sfera më e vogël e kushinetës.

   

  Disk rrotë aliazhi 16” 5x2-shkallësh.

  (Standard në Titanium, opsion dhe pjesë shtesë) 

   


  Disk rrotë aliazhi 16” 10x2-shkallësh me shkëlqim Luster Nickel. 

  (Opsion dhe pjesë shtesë në të gjitha seritë, perveç Ambiente dhe Titanium X)

   


  Disk rrotë aliazhi 17” 10x2-shkallësh.

  (nuk disponohet)

   


  Disk rrotë aliazhi 18” 5x2-shkallësh.

  (Opsion dhe pjesë shtesë)

   

   


Bookmark & Share