FORD FOCUS vetëm për € 12,990

Makina më e shitur në botë sapo është përmirësuar.


Ford Focus-i ri tashmë me një pamje të jashtme me të hijshme, grilë të re elegante, fenerë dhe drita të reja të pasme tërësisht moderne.
Vec provoni të uleni brenda dhe do ta vlerësoni panelin e përmirësuar të instrumenteve dhe timonin me dizajn të ri . Është teknologjia e re, si sistemi i parkimit që ju mundëson lëvizjet edhe në hapësirat më të ngushta , cka garanton që makina me teknologjinë më të avancuar në kategorinë e saj të mbetet si e tillë.


Zbutja e pavarur e rrotave të pasme me anë të krahut të kontrollit.


Ford Focus ju ofron një përvojë premtuese drejtimi. Një element kyç është zbutja e pavarur e pasme me anë të krahut të kontrollit, e cila zbut lëvizjet horizontale dhe vertikale të rrotave të pasme dhe drejton në mënyrë pasive rrotat e pasme për stabilitet më të madh në kthesa.


Bookmark & Share