FORD FOCUS ST vetëm për € 21,300

Promocioni aktual


5 Vjet Garanci†

Focus ST eshte tani zgjedhja me e zgjuar se kur me pare me 5 vjet Garanci standart duke ju siguruar ju dhe makinen tuaj te shikoi pertej.


Ford Focus ST eshte makina me performace vertet te shkelqyer,dhe te jep cdo dite udhetim te kendshem.

Me motorin e tij 2.0-litre EcoBoost, Focus ST te ofron fuqine e deshiruar.
Kjo fuqi është e balancuar perfekt me saktësine e kontrollit te drejtimit te ri sportiv dhe Vektorin e kontrollit te Momentit perdredhes te jashtëzakonshem, neper kthesa.

Me nje tip sportiv ne pjesen e brendshme, ju gjithashtu do te shijoni Ford SYNC. Ky art i teknologjise se larte ju lejon ju te kontrolloni muziken dhe telefonin vetem duke perdorur zerin tuaj. Ju madje mund te merrni me ze dhe mesazhet ne telefon nderkohe qe jeni duke i dhene makines.

Focus ST eshte i vlefshem tashme ne modelin me 5 dyer. Gjej me shume mbi eksperiencat e guidimit nivelin e performances dhe efikasitetit, pajisjet e sigurise dhe dizanjit te kesaj makine te jashtezakonshme.

Bookmark & Share