Dizenjim godites akoma me i rafinuar

Mjafton nje shikim i modelit te ri Focus ST dhe ju do te shtangeni nga agresiviteti i tij, fuqia, pamja e nje automjeti te ulet sport. Hapesira brenda me dizejon sportive, perfshire sediljet sportive Recaro qe te mbeshtjellin brenda tyre jane ekskluzive ne gamen ST.

 

 • Pamja e jashtme

  Çdo gje brenda Focus ST ju jep te dhena te qarta per performancen e tij, perfshire ketu grilen e perparme, pjeset anesore te uleta, marmita qendrore dopio, spoiler i mbrapem ekskluziv ST dhe mbeshtjelles se frenave me ngjyre te kuqe(opsion).

   


  Mbeshtjelles ferrotash me ngjyre te kuqe
  Marmitat 
  Grila e perparme trapezoidale
  Parafangot
  Spoileri i mbrapem Focus ST
  Focus ST logo


   

 • Pamja e brendshme

  Ndjesia sportive eshte prezente si brenda ashtu dhe jashte. Sediljet sportive Recaro, detajet me ngjyre te kuqe, timoni sportiv i veshur me lekure jane vetem disa nga te veçantat e ketij modeli sportiv.  Shenim: Disa nga karakteristikat mund te jene opsionale

  Pjesa e brendshme Focus ST 
  Bagazhi
  Palosja e sediljeve 
  Paketa e sediljeve Recaro  
  Pedalet me krom
  Leva e marshit me lekure
  Komandat qendrore

   

 • Disqet

  5 shkallesh 18"
  15 shkallesh 18" I Zi


   

 • Ngjyrat
  Panther Black
  Colorado Red
  Frozen White
  Performance Blue (Unique to Focus ST)
  Tangerine Scream (Unique to Focus ST)
  Moondust Silver


   

 • Veshja e brendshme

   


  Veshje sediljesh - ST1
  Veshje sediljesh - ST2
  Veshje sediljesh - ST2
  Veshje sediljesh - ST2
  Veshje sediljesh - ST2   

Bookmark & Share