Focus ST
nga 25,800 €

Opsionet per ST1:

  • Disqe alumini unike 18" ST
  • Parakolpi i tipit te vecante ST
  • Sediljet e perparme tip "Recaro"
  • Me Bluetooth dhe Ford SYNC
  • Me ndezje me buton "FordPower"
  • Vektori i Kontrollit te Momentit
  • Sistemi i sensorit te gamave
  • Sistem alarmi