Luksozi Ford Galaxy duke filluar nga € 23,900

Ofertat Aktuale

Financimi per blerjen e automjetit tuaj behet nepermjet shoqerive te leasingut ose nepermjet linjes se kredise bankare.

Procedura e blerjes nga ana e ketyre shoqerive i nenshtrohet linjes se financimit te huase duke aplikuar interesat per kohen e perzgjedhur te financimi. Interesat sipas shoqerive te ndryshme jane te ndryshme. ato variojne nga 8.0% deri 9.5%.

Koha e fiancimit eshte 1 vit deri ne 7 vite.

Bleresi do te paraqese prane ketyre shoqerive dokumentacionin e nevojshem qe mundeshon dhe miratimin dhe vazhdimin e procedures se blerjes se automjetit.


5 Vjet Garanci


Ford Galaxy tashme nje zgjedhje me inteligjente se kurre me 5 Vite Garanci**, si standart i cili siguron ju

dhe Galaxy-in tuaj ne vazhdimesi.** Vetem ne pikat autorizuara Ford
^ Per te perfituar nga keto oferta blini nje Ford Galaxy perpara dates 30 Shtator 2013.


Me teknologjine e avancuar dhe dizenjimin perfekt, Ford Galaxy kombinon cilesine e klasit te pare te pilotimit me nivelet maksimale te hapesires se brendshme. Thene sa me thjesht ky eshte modeli me i pershtatshem i automjeteve familjare me 7 vende per momentin.

Zbuloni gjithe gamen Galaxy deri tek niveli Titanium


Per shkak se kjo eshte nje pamje e pergjithshme e Ford Galaxy, disa karakteristike mund te jen standart pergjate games, ndersa te tjere mundesohen si opsione ekstra ose qe mundesohen ne modele te caktuara. Ju mund te perdorni konfiguratorin per te ndertuar nje model perfekt sipas deshires.

 • Karakteristikat Kryesore

  Ford kinetic Design

  Stili elegant dhe aerodinamik i Ford Galaxy përcjell më së miri filozofinë tonë të "energji në
  levizje".

  Teknologjia e motorrit inovativ

  Teknologjia e motorrit të benzinës "EcoBoost" dhe teknologjia e rafinuar e motorrit të naftës "Diratorq", bëjnë të mundur më shumë xhiro dhe fuqi motorrike me një konsum më të ulët të karburantit si dhe ndotjes të CO2 (e pajtuar dhe me standardet më të fundit të ndotjes nga
  'Euro 5').

  Kambio PowerShift

  Modeli Galaxy paraqet kambio automatike 'Poëershift' me 6 marsha dhe freksion të dyfishtë duke ju lehtësuar udhtëtimin, rrit eficencën e karburantit dhe pa harruar argëtimin e garantuar
  në cdo udhëtim.

  Sistemi Inteligjent i Mbrojtjes (IPS)

  IPS e avancuar i Galaxy-s (sistemi inteligjent i mbrojtjes) përdor një gamë të gjërë teknologjish në mënyrë që t'ju mbajë të mbrojtur në cdo moment, duke përfshirë qelizën e celikut në nivel shumë të lartë fortësie , nga e cila përbëhet skeleti i makinës.

  Dinamikat e vozitjes

  Teknologjitë e avancuara të amortizimit, ju pajisin me dinamikë udhëtimi më superiore dhe
  reagim më të shpejt në manovrimin e timonit.

  Interior fleksibël

  Fusha e pasur me inovacione e bëjnë Galaxy-n mjetin ideal për punë si dhe për argëtim.
  Materiali i kushtueshëm ju inkurajon që të relaksoheni ndërsa ju shijoni ambjentin.

  Sistemi i përthyerjes së sediljeve (FFS)

  Përthyerja e sediljeve në rreshtat e dytë dhe të tretë ju mundësojnë mbi 32 pozicione në të cilat mund t'i konfiguroni në mënyrë qe të plotësoni nevojat tuaja.

  Specifikat e sigurisë

  Sistemet pasive dhe aktive të sigurisë së bashku me teknologjinë në asistencën aktive të shoferit, janë projektuar në mënyrë që t'ju lehtësojnë, bëjnë më të sigurt ngarjen e makinës pavarësisht kushteve.

  Teknologji Inteligjente

  Teknologjia inovative ju pajis me një lloj kontrolli dhe komoditeti i cili pritet vetëm nga një veturë ekzekutive.

  Ford Easy Fuel

  Keq-mbushja e karburantit bëhet e pamundur dhe eliminohet nevoja që të përballeni me kapak të ndotur të karburantit.

  Quality craftsmanship

  Detajimi dhe struktura e ambjentit të brëndshëm, të Galaxy të ri , e bëjnë këtë veturë ekzekutive akoma më elegante.

  Sitemi Ford Premium Akustik

  Përjetoni kënaqësinë maksimale në performancën e audios , duke paraqitur amplifikatorin 265 watt me 8 porte dhe kualitet superior të spikerave.

  LED rear lights

  Teknologjia e ndricimit arrin etapën më madhështore të vet. Dritat e shndritshme dhe me distancë të gjatë LED, përmirësojnë dukshmërinë edhe shtojnë një pamje tërheqëse gjatë mbrëmjes.
 • Dizenjo e Karakteristikave Kryesore


  fordDizajni i brendshëm

  Atmosfera e shndritshme, e qetë dhe relaksuese e Ford Galaxy është shtuar më tëj nga trajtime plotësuese shtesë, duke përfshirë pëlhura të reja të kushtueshme dhe Sistemi i tingullit premium nga Ford. Karakteristika të reja të ambjentit të brëndshëm të Galaxy përfshijnë:

  Lëkura me ndjesi të butë nga 'Ëindsor'
  Opsione në kombinim ngjyrash dhe skema ngjyrash plotësuese
  Dekore me nuanca ngjyrash mat.
  Panel komandimi qëndror me ngjyrë të zezë pianoje

  Ford kinetic Design

  Me pamjen e jashtme elegante, bashkëkohore dhe nga ajo që del ne pahë, Galaxy është më i bukur i dizajnit të Ford kinetic. Zgjidhni pamjen lukzoze për ambientin e brëndshëm dhe do të vini re që kabina është relaksuese dhe përfundimisht hapësira më fleksible.

  Dizajni i jashtëm

  Parakolpi me kënde të përthyera, fenerët me pamje xhevahiri dhe forma aerodinamike , i kanë mundësuar GALAXY që të ketë patur gjithnjë një profil dinamik. Tashmë me rafinimet e dizajnit, si mbulesa e skalitur, detajimi me nuancë mat dhe parakolpi më i ulët dhe i theksuar , GALAXY përcon një sens të shtuar në elegancë.


 • What's new

  Ford PowerShift transmission

  Ford PowerShift delivers a premium experience for driving enthusiasts. Featuring a new state-of-the-art six-speed automatic double-clutch transmission, it cleverly selects the next appropriate gear at exactly the right moment, delivering lightning-fast gear changes with no disruption to the flow of power.

  You'll also enjoy improved fuel economy compared to a conventional automatic. As well as maximum efficiency and fuel consumption, Ford PowerShift has a sport mode that allows you to switch gears at the flick of the gearshift but without the need to engage a clutch pedal.

  Ford EcoBoost SCTi engine

  Our class-leading range of turbo diesel engines is now joined in the Ford Galaxy by the first of a new generation of high-efficiency Ford EcoBoost SCTi turbocharged petrol engine; these combine higher power and a broader spread of torque with reduced emissions and lower fuel consumption.

  The range-topping 2.0-litre EcoBoost SCTi delivers 203 PS, with fuel consumption of only 8.1 l/100 km (34.9 mpg) (combined), reducing CO2 emissions by up to 20% (CO2 emissions are 189 g/km).

  Ford Duratorq Technology

  Our diesel engines use the latest technology to combine power with outstanding fuel economy which results in reduced CO2 emissions. The Ford Duratorq 1.6 TDCi 115PS engine is joined by a 2.0 TDCi 140PS engine - both engines are smooth and quiet, highly efficient and available with the PowerShift transmission. CO2 emissions are 139 g/km on the 1.6TDCi, 143g/km on the 2.0TDCi manual and 159g/km on the PowerShift.

  Adjustable Speed Limiting Device (ASLD)

  This new driver assistance system is included as part of cruise control. ASLD is designed to help drivers avoid exceeding driver-selected speeds unintentionally – for example, staying within legal speed limits during long road trips. By using enhanced cruise control switches on the steering wheel, you can adjust your top speed limit within a range of 30 to 180 km/h (19 to 112 mph). Should you try to exceed that range, the engine management system intervenes to maintain your set speed limit.

  Ford Premium Sound System

  This is the ultimate in sound, featuring an 8-channel, 265-watt amplifier for the best possible sound reproduction – ideal for the discerning audiophile, even at low volumes. Includes a USB/MP3/iPod® connectivity port. (Option only available with Sony audio systems and DVD navigation system). Standard on Titanium, optional on all else.

  FordPower starter button

  You no longer need to insert the key into the ignition to start the car. You simply push the power button while holding the clutch down (or brake pedal on an automatic) and the engine fires into life. Also available with the Ford Key-Free System: the keyless entry system that lets you lock and unlock your car without taking your key out of your pocket or bag.

  Luxury trims and fabrics

  The blend of elegant leather or fabric textures, complemented by high contrast stitching, elevates the interior to a higher level of luxury and prestige. New stylish door spears and instrument panel trims add further elegance, including the sophisticated new Mercury design available on the Ghia and contemporary Chrome Brushed finish door spears in the Titanium.

  Blind Spot Information System (BLIS)

  This high-tech visual aid is designed to make longer journeys a far more relaxing experience. As another vehicle enters your blind spot, the system alerts you with a discreet warning lamp built into the driver's and passenger's door mirror. (Option)

  Ford Easy Fuel

  People sometimes mistakenly add diesel to their petrol tank – or vice versa. Ford Easy Fuel is a capless refuelling system with a mis-fuelling inhibitor that can tell the difference between the fuel pump nozzles used for petrol and diesel. So you'll never put the wrong fuel in.

  Power child door locks

  At the click of a button, this innovative feature enables you to safely secure your most precious backseat passengers.

  Roof rail system with sliding crossbars

  The new anodised aluminium integrated roof rail system adds a sleek new dimension to roof transportation. Slide the crossbars to the rear of the roof when their sturdy load-carrying abilities are not needed, to highlight the elegant lines of your Ford Galaxy. (Crossbars option and accessory)

  Exterior flourishes

  New chrome detailing on door handle inserts, door waistline, bodyside moulding and front grille.

  Ford EcoBoost SCTi petrol engine

  Under the stylish bonnet of the new Galaxy, you'll find a wealth of advanced engineering. The new generation of high-efficiency EcoBoost turbocharged petrol engines deliver up to 20% better performance with more torque across all engine speeds, while reducing CO2 emissions and fuel consumption by up to 20%.

  The higher performance 2.0-litre EcoBoost SCTi delivers an impressive 203 PS, with fuel consumption of only 36.7 mpg (combined) and CO2 emissions of just 189 g/km.

 • Environment

  Commitment to the future

  We are always striving to improve what we do and the way we do it. In the face of climate change – a global challenge – our drive and pace of innovation has never been so important. That's why we're developing a range of highly advanced vehicles that have less impact on the environment.

  Euro 5 emission standards

  The Galaxy engines are fully compliant with the new stringent Euro Stage 5 standards resulting in lower emissions and CO2 output.

  Ford EcoBoost SCTi engine

  Our class-leading range of turbo diesel engines is now joined in the Ford Galaxy by the first of a new generation of high-efficiency Ford EcoBoost SCTi turbocharged petrol engine; these combine higher power and a broader spread of torque with reduced emissions and lower fuel consumption.

  The range-topping 2.0-litre EcoBoost SCTi delivers 203 PS, with fuel consumption of only 8.1 l/100 km (34.9 mpg) (combined), reducing CO2 emissions by up to 20% (CO2 emissions are 189 g/km).

  Ford Duratorq TDCi engines

  Engineered to deliver refined performance and low cost of ownership, the new 2.0-litre Duratorq TDCi engine provides impressive fuel economy and CO2 performance: 5.7 l/100 km (49.5 mpg) (combined) and average CO2 emissions of 143g/km. The 1.6 Duratorq TDCi engine delivers 5.2 l/100 km (54.3 mpg = combined) and average CO2 emissions of 139 g/km.

  The 2.0-litre Duratorq engine has been reworked to match stringent Euro 5 emission standards and is now available with 140 or 163 PS (103 or 120 kW). Additionally, the 140 and 163 PS are available with the optional Ford PowerShift six-speed double-clutch transmission.

  Note: All CO2 emissions figures in g/km and fuel consumption figures are from officially approved tests in accordance with EC Directive 93/116/EC. Fuel economy figures quoted are based on the European Fuel Economy Directive EU 80/1268/EEC and will differ from fuel economy drive cycle results in other regions of the world.

Bookmark & Share