Ekonomizimi i harxhimit të karburantit dhe emetimi i gazit CO2

 • Naftë
  1.6 Duratorq TDCi 115KF 
  CO2 Emetimet: 139g/km
  Konsumi (i kombinuar): 5.2L/100km
  2.0 Duratorq TDCi 140KF 
  CO2 Emetimet: 143g/km
  Konsumi  (kombinuar): 5.4L/100km

  2.0 Duratorq TDCi 140KF (Powershift)
  CO2 Emetimet: 159g/km
  Konsumi  (kombinuar): 6.0L/100km

  2.0 Duratorq TDCi 160KF  
  CO2 Emetimet: 143g/km
  Konsumi  (kombinuar): 5.4L/100km
  2.0 Duratorq TDCi 160KF (Powershift)
  CO2 Emetimet: 159g/km
  Konsumi  (kombinuar): 6.0L/100km

   

 • Benzinë
  2.0 ECOboost SCTi 203PS (Powershift)
  CO2 Emetimet: 189g/km
  Konsumi  (i kombinuar): 8.1L/100km

   

Bookmark & Share