Edicion i limituar Ka Flame, për vetëm € 11,445

Edicioni më i ri i limituar Ka Flame, duke filluar nga vetëm 11.445 €

Edicioni i ri i limituar Ka Flame ruan atraktivitetin dhe stilin origjinal individual të KA, duke shfaqur karakteristika ekskluzive të komponentëve vizual si në interior edhe në pamjen e jashtme duke dhënë vlerë të shtuar dizenjos së veçantë bashkëkohore Ka-së.

Ka Flame i ri ka veçoritë si më poshtë:

Ngjyrë flakëruese të kuqe


Detaje të kombinuara në të kuqe korali në interior.

14" Alloy Wheels

14" x 5½", 8-spoke, 175/65 tyres

Front Fog Lamps

Available with 1.2 69PS Petrol Engine

1.2 Duratec
CO2 emissions: 115 g/km
Road Tax: €200 (Band A4)
Fuel Efficiency (Combined Cycle): 4.9 L/100 km

Bookmark & Share