FORD KUGA duke filluar nga € 18,500

Oferta aktuale

5 Vjet garanci

Te gjithe modelet e reja Kuga vijne tashme me nje zgjedhje me intligjente se kurre me 5 Vjet garanci** si standart duke ju dhene qetesi mendore.

I fuqishem, i rafinuar dhe me me shume stil si brenda ashtu dhe jashte, ne jemi krenare te shfaqim modelet e reja Ford Kuga. Me nje kapacitet te shkelqyer per vendosjen e sendeve, modeli i ri Ford Kuga krenohet me teknologjine me te fundit te kerkuar per te mbajtur gjalle endrren e aventures jashte rruge.

Sistemi inteligjent All-Wheel Drive(Te Gjithe Gomat Aktive) pershtatet ne sekonde kundrejt kushteve te terrenit, Active City Stop ne menyre automatike kryen frenimin ne shpejtesi te uleta per te shmangur perplasjen dhe Ford SYNC lexon per ju mesazhet dhe ju mundeson kontroll te muzikes, telefonatave dhe shume me teper, pa qene nevoja te perdorni duart duke shkeputur vemendjen nga drejtimi i automjetit. Gjithashtu ne jemi krenare qe jemi te paret t'ju prezantojme risine e hapjes se bagazhit pa perdorimin e duarve, ne nje nga modelet tona SUV. Eshte kaq e lehte te veproni kur keni duart e zena. Mjafton te beni nje levizje te kembes poshte mbrapakolpit dhe bagazhi hapet dhe mbyllet automatikisht.


I pajisur me nje mori karakteristikash te reja, modeli Kuga e çon stilin dhe teknologjine ne kategorine SUV (Sports Utility Vehicle) ne nje nivel krejtesisht te ri.


Ford Kuga tashme eshte i disponueshem per tu porositur. Per me shume informacion vizitoni piken e Autorizuar te shitjes Ford ne vendin tuaj.

Zbuloni me shume per Dizenjimin, Eksperiencen e Drejtimit, Efiçencen dhe Performancen dhe Nivelet e Sigurise tek Ford Kuga.

Bookmark & Share