Dizenjimi i ri

Stili i jashtem dhe i brendshem tek Kuga eshte i sofistikuar dhe i riskulpturuar.

 

 • Pamje e jashtme

  Linjat e qarta te modelit Kuga jane mundesuar nga dizenjo me elemente cilesore siç jane format e kontureve, rrethimet me krom dhe profilet e shinave mbi çati. 

   


  Kuga ridizenjim total
  Fuqia ne pamje
  Qendrueshmeri madheshtore ne rruge dhe jashte saj
  Dizenjo elegante e pjeses mbrapa
  Ford Kuga
  Dizenjim i sofistikuar
  Eleganca e stilit
  Profili i Kuga’s 
  SUV-i inteligjent
  Mjeti sportiv per jashte rruge
  Linja te forta
  Konturet e thella

   

 • Pamje e brendshme

  Kabina e Kuga-s me nje e perbere nga nje stil bashkohor. Sediljet me kontur sportiv, paneli i instrumentave, siperfaqet e kontrollit jane te gjitha rezultat i nje punimi artizanal superior.

  Tavan xhami panoramik (opsion)
  Artizanat superior ne hapesiren brenda


   

 • Ngjyrat Kuga

  Kuga vjen me nje varitet ngjyrash, keshtu qe eshte e pamundur te mos zgjidhni njeren.

  Panther Black
  Sterling Grey
  Burnished Glow
  Moondust Silver
  Ginger Ale
  Race Red
  Deep Impact Blue
  White Platinum
  Blazer Blue
  Frozen White


   

Bookmark & Share