DIZAJNI I JASHTËM


 • Dizajni i Jashtëm

  Rezultatet e performancës janë po ashtu të mrekullueshme.

  Linjat e pamjes së jashtme të Mondeo-s së re depërtojnë përmes ajrit me më shumë e kasitet se asnjëherë më parë. Grila trapezoidale fsheh një fletë aktive të grilës që përmirëson qarkullimin e ajrit dhe redukton tërheqjen. Panelet aerodinamikë të pjesës së pasme janë projektuar për të reduktuar turbullirat dhe për të shtuar qëndrueshmëri.
  Dhe kur fuqizohet me motorin Ford EcoBoost e kasiteti i karburantit përmirësohet edhe më shumë. Fitues për tre vjet me radhë i çmimit "Motori i vitit", motori EcoBoost i Ford-it jep të njëjtën performancë si motorët e mëdhenj, por me kursim më të lartë të karburantit dhe me emetime më të ulëta.


 • Disqet e aluminit

  Koleksioni i disqeve

  Në zgjedhjen madheshtore të disqeve të aluminit për të shtuar ndjesine e dinamizmit nga ristilimi i jashtëm.


  fordRrota aliazhi 17" Titanium(opsion)

  fordRrota aliazhi 18" Titanium (opsion)

  fordRrota aliazhi 18" Titanium (opsion)

  fordRrota aliazhi 19" Titanium (opsion)

 • Ngjyrat
  Blazer Blue ford ford

  Magnetic Grey

  ford

  Moondust Silver

  ford

  Ruby Red

  ford

  Techtonic Silver

  ford

  Platinum Tricoat

  ford

  Panther Black

  ford

  Guard

  ford

  Lunar Sky

  Deep Impact Blue ford
Bookmark & Share