Foto dhe shkarkime – shikoni Mondeo-n


 • Pjesa e Jashtme
  Pamje anesore e Mondeo 5-dyer.

  Pamje gjysem ballore e Mondeo 5-dyer
  Mondeo 5-dyer.
  Pamje ballore e Mondeo Estate.
  Mondeo 4-dyer.
  Mondeo Estate .


   

 • Pjesa e Brendshme

  Sediljet e para & konsoli qendror (Individual)
  Mondeo Estate hapesira e bagazhit
  Pjesa e brendshme me krom
  Opsioni i pedaleve te kromuara tek Mondeo
   

Bookmark & Share