Personalizoni Mondeo-n tuaj

Dizenjuesit tane kane krijuar nje game ngjyrash dhe veshjesh te brendshme. Ngjyrat e mahnitshme te jashtme jane krijuar per t'ju lene pershtypjen e duhur, duke vazhduar me nje mori veshjesh te brendshme te nje cilesie te larte. 


 • Ngjyrat Mondeo

  Nje game e gjere ngjyrash te cilat ju mundesojne te shfaqni individualitetin tuaj

   

   Ice White
   Dark Micastone

   Midnight Sky
   Lunar Sky
  Moondust Silver
   Blazer Blue
   Panther Black
   Frozen White
  Frozen White
  Candy Red


   

 • Veshjet e brendshme

  Veshja e brendshme

  Çdo punim, çdo prerje e copes apo lekures, çdo detaj tek Mondeo eshte perfeksionuar si artizanale. Dhe gama e sediljeve te sofistikuara se bashku me ngjyrat e tyre perfekte kompletojne njera-tjetren per te dhene nje ndjesi te perjetshme te stilit. 

  Windsor Leather – Medium Light Stone
  Soft Feel Steering Wheel
  Interior close-up on the chrome-finish door handle
  Minute in Infinity Blue (Standard ne Mondeo Ambiente)
  Daphne in Generic Silver (Trend)
  Airfield in Ebony (Trend - Opsion)
  Windsor leather, Ebony (Std ne Titanium S)
  Windsor leather, Cognac (Std ne Titanium S)
  Windsor leather,Light Stone (Std ne Titanium S)   

Bookmark & Share