Ford S-MAX duke filluar nga € 22,900

Ofertat Aktuale

Financimi per blerjen e automjetit tuaj behet nepermjet shoqerive te leasingut ose nepermjet linjes se kredise bankare.

Procedura e blerjes nga ana e ketyre shoqerive i nenshtrohet linjes se financimit te huase duke aplikuar interesat per kohen e perzgjedhur te financimi. Interesat sipas shoqerive te ndryshme jane te ndryshme. ato variojne nga 8.0% deri 9.5%.

Koha e fiancimit eshte 1 vit deri ne 7 vite.

Bleresi do te paraqese prane ketyre shoqerive dokumentacionin e nevojshem qe mundeshon dhe miratimin dhe vazhdimin e procedures se blerjes se automjetit.


5 Vjet Garanci


S-MAX tashme nje zgjedhje me inteligjente se kurre me 5 Vite Garanci**, si standart i cili siguron ju

dhe S-MAXin tuaj ne vazhdimesi.** Vetem ne pikat autorizuara Ford
^ Per te perfituar nga keto oferta blini nje Ford B-MAX perpara dates 30 Shtator 2013.

Ford S-MAX ka evoluar. Kjo eshte e dukshme. S-MAX fleksibel ne kategorine Sports Activity Vehicle (SAV) me zgjedhjen e pese ose shtate sediljesh eshte nje kombinim ekskluziv i stilit sportiv, aftesise se madhe dinamike dhe persosmerise funksionale. Hidhni nje hap perpara ne gamen e modelit S-MAX.


S-MAX fuqizon jeten tuaj pa asnje kompromis.

Per arsye se kjo eshte thjesht nje pamje e pergjithshme e Ford S-MAX, disa karakteristika mund te ofrohen si standart pergjate games ndersa te tjera mund te jene opsiona, ose qe mundesohen ne modele te caktuara.Ju mund te perdorni konfiguratorin per te ndertuar nje model perfekt sipas deshires.

 • Karakteristikat kryesore

  Dizenjo kinetike Ford

  Stili dinamik dhe elegant terheq vemendjen per nje filozofi 'energji ne levizje'.

  Teknologjia inovatore e motorreve

  Ecoboost perfton fuqi te medha kundrejt nje konsumi te ulet me emetime po aq te uleta te CO2.

  Transmisioni PowerShift

  Karakteristikat e S-MAX dhe kambio e re Powershift me gjashte shpejtesi, dopio freksion e bejne udhetimin me te lehte, me me pak konsum dhe me te kendshem.

  Intelligent Protection System (IPS)

  Ford S-MAX perdor nje mori teknologjish te sofistikuara per te mbrojtur, perfshire ketu dhe shasine e perbere prej çeliku special.

  Dinamika ne udhetim

  Teknologjia e avancuar e perdorur ne amortizimin sjell pilotim superior duke ju pergjigjur komandave tuaja ne timon.

  Elasticiteti i brendshem

  Nje pasuri e gjitheanshme e risive e bejne modelin S-MAX ideal per pune ose lojra.

  Sistemi i Palosjes Totale te sediljeve(FFS)

  Duke palosur sediljet e rrjeshtit te dyte dhe te trete ju krijohet mundesia e nje hapesire te pakrahasueshme.

  Karakteristika sigurie

  Teknologji dizenjuar per te pasur nje udhetim sa me te lehte, ne çfaredo lloj kushtesh.

  Teknologji inteligjente

  Teknologjia inovatore ju sjell tipin e komoditetit dhe te kontrollit qe prisni ta kete nje model sport cuope. . .

  Cilesi artizanale

  Hapesira e brendshme sjell nje cilesi maksimale siç eshte lekura Windsor dhe detajet e qepjes.

  Ndriçimi LED

  Perdorur per efekt te jashtezakonshem si brenda dhe jashte kete teknologji ndriçimi ta kap syri lehte.

  Sistemi audio Ford

  Kenaquni me cilesine maksimale te zerit qe sjellin 8 bokset e vendosura brenda S-MAX. • Dizenjo kinetike

  Dizenjimi kinetik Ford

  Progresi ne S-MAX eshte demonstruar ne efektin e madh qe ka dizenjimi i ri i tij. Filozofia e Dizenjos kinetike Ford konsiston ne aparencen ne levizje, madje dhe kur eshte i ndaluar.

  Dizenjo e jashtme

  Kerkimi per persosmeri te plote mund te krijoje varesi te plote. Kerkon vemendje deri ne detajet me te vogla. Me dizenjon e re te parakolpit, grilen me ngjyre te zeze, dritat e detyrueshme te dites LED, tavani i xhamit panoramik.

  Dizenjo e brendshme

  Dizenjimi i detajuar i hapesires se brendshme ne S-MAX eshte deshmi e plote e angazhimit tone te rrepte kundrejt cilesise.

 • Te rejat

  Transmisioni Ford PowerShift

  Duke perfshire transmisionin modern dhe automatik me 6 marshe, Ford Powershift zgjedh me zgjuarsi marshin e pershtatshem ne momentin e duhur, duke ofruar nderrimet e marsheve me shpejtesine e rrufese pa shkeputje te rrjedhshmerise se fuqise. Ai dhuron nje eksperience cilesore per te apasionuarit e kambiove automatike duke shijuar dhe kursimin e permiresuar te karburantit. Ford Powershift disponon dhe nje menyre 'sport mode' te kambios per te bere vete nderrimin e marsheve pa nevojen e pedalit te freksionit.

  Motorri Ford EcoBoost SCTi

  Gjenerata e re e motorreve te benzines me turbine kombinon ne menyre perfekte fuqine me konsumin e ulet dhe emetimet e uleta ne motorrin 2.0 Ecoboost me 203KF me nje konsum te kombinuar prej 8.1l/100km me nje emetim te reduktuar deri ne 20%(189g/km).

  Teknologjia e motorreve te naftes Ford Duratorq

  Motorret tane te naftes me teknologjine me te fundit kombinojne fuqine me kosumin, rrjedhimisht dhe emetime te uleta CO2.

  Motorri 2.0 Ford Duratorq TDCi vjen me nje fuqi 163KF. Ai 1.6 TDCi me 115KF perfton nje konsum prej 5.2l/100km me nje emetim prej vetem 139g/km. Te dy keta motorre jane krejtesisht te qete, pa zhurme dhe me efiçence maksimale dhe disponohen dhe ne kambion Powershift.

  Sistemi Ford audio i nje cilesie te larte

  Fjala e fundit ne sistemet audio qe perfshin 8 bokse, amplifikator 265-watt me cilesi te zerit dhe ne volum te ulet. Te inkluduara mund te keni dhe lidhjet me ane te portave USB/MP3/iPod®

  Butoni i ndezjes FordPower

  Nuk do te keni me nevoje te fusni çelesin ne kuader per te ndezur makinen. Thjesht shtypni butonin nderkohe qe mbani shtypur pedalin e freksionit(ose frenave ne kambion automatike) dhe motorri eshte gati per rruge. Disponohet me sistemin Ford Key-Free per te hapur apo mbyllur makinen pa qene nevoja te nxirrni çelesin nga xhepi apo çanta.

  Tavani i xhamit panoramik ne gjithe gjatesine e çatise(opsion)

  Ju krijon nje ndjenje lirshmerie dhe vjen se bashku me grilat te cilat mund t'i mbyllni per te kontrolluar intesitetin e drites qe hyn ne kabine.

  Dizenjo e brendshme

  Modeli S-MAX ju mirepret ne hapesiren e brendshme duke ju dhene cilesi deri ne detaje. Kabina ka rritur cilesine e saj duke ju referuar ndriçimit LED dhe ridizenjimit te hapesirave per vendosjen e sendeve te ndryshme.

  Dritat e mbrapme LED

  Teknologjine LED ta kap syri lehte. Ky lloj ndriçimi eshte jashtezakonisht terheqes sidomod naten.

  Siguria per femijet

  Me ane te shtypjes se nje butoni, karakteristika inovatore ju mundeson te siguroni pasagjeret e sediljeve te pasme.

  Sistemi per Pikat e Vdekura ne Pasqyre

  Teknologjia e larte vizive eshte projektuar per te kthyer udhetimin tuaj ne nje eksperience relaksuese. Sapo nje automjet hyn ne pikat e vdekura te shikimit ky sistem ju lajmeron me ane te nje sinjali ne pasqyren e drejtuesit te mjetit.

  Adjustable Speed Limiting Device (ASLD)

  Kjo e veçante qe i vjen ne ndihme drejtuesit eshte pjese e kontrollit te drejtimit. ASDL eshte dizenjuar per te ndihmuar drejtuesit te shmangin rritjen e shpejtesise te pavullnetshme dhe rrjedhimisht te thyejne tabelat te cilat tregojne limitin e saj. Duke perdorur kete sistem ju keni mundesine te vendosni nje limit sjpejtesie nga 30 deri 180km/h. Ne rast se provoni te kaloni kete limit, sistemi i menaxhimit te motorrit nderhyn per te mbajtur shpejtesine e vendosur nga ju.

  Ford Easy Fuel

  Njerezit zakonisht gabojne duke hedhur karburantin e gabuar. Sistemi pa kapak per mbushjen me karburant(Ford Easy Fuel) nuk ju lejon te gaboni nepermjet ndryshimit te tubit per pompat e furnizimit me nafte apo benzine, ne menyre qe ju te mos gaboni ne furnizimin me karburantin perkates.

  Hapesirat e sendeve

  Siper jush ndodhen disa vende per vendosjen e syzeve dhe nje pasqyre e vogel per te pare femijet e ulur ne rrjeshtin e dyte te sediljeve.

  Dritat e detyrueshme te dites LED

  Duke ofruar akoma me shume shikueshmeri per drejtuesit e tjere, dritat e reja te paradites LED jane e veçanta e modelit S-MAX. Stili i dizenjos eshte me efiçent dhe me energjik sesa dritat normale fale teknologjise me te fundit LED.

 • Mjedisi

  Angazhimi per te ardhmen

  Ne jemi gjithmone ne perpjekje per te permiresuar ate qe bejme dhe menyren se si e bejme. Duke pare ndryshimin e klimes, sfida jone, nje sfide globale nuk ka qene kurre kaq e rendesishme sa tani. Kjo eshte arsyeja pse ne po zhvillojme nje game te gjere mjetesh me impakt te ulet ne ambient.

  Ford EcoBoost SCTi

  Tashme i pranishem gjenerata e re e motorreve me benzine Ford EcoBoost me turbo i cili kombinon fuqine e madhe dhe çiftin rrotullues me emetimet e uleta dhe konsumin e karburantit.

  Motorri 2.0l EcoBoost perfton nje fuqi prej 203KF, me nje konsum prej vetem 8.1l/100km(34.9mpg) (i kombinuar), duke reduktuar emetimet e CO2 deri ne 20% (189g/km)

  Ford Duratorq TDCi

  Projektuar per te perftuar performance kundrejt kostove te uleta te mirembajtjes motorri i ri 2.0-liter Duratorq TDCi perfton konsum jashtezakonisht te ulet 5.7 l/100 km (49.5 mpg) (i kombinuar) dhe emetime CO2 prej vetem 143g/km. Motorri 1.6 Duratorq TDCi perfton 5.2l/100km(i kombinuar) me emetime 139g/km.  Motorri 2.0 Duratorq eshte riprojektuar kundrejt standarteve Euro 5, vjen tashme me nje fuqi prej 140 ose 163KF. I njejti motorr mundesohet dhe ne kambion automatike PowerShift me gjashte-shpejtesi, dopjo freksion.

  Engineered to deliver refined performance and low cost of ownership, the new 2.0-litre Duratorq TDCi engine provides impressive fuel economy and CO2 performance: 5.7 l/100 km (49.5 mpg) (combined) and average CO2 emissions of 143g/km. The 1.6 Duratorq TDCi engine delivers 5.2 l/100 km (54.3 mpg = combined) and average CO2 emissions of 139 g/km.
Bookmark & Share