Transit Minibus duke filluar nga € 30.500

Mënyra absolute e udhëtimit.


Edhe nëse bëhet fjalë për njerëz në udhëtim pune apo pushime, të rritur në një shëtitje të thjeshtë të përditshme apo fëmijë në një ekskursion shkollor, transporti komod dhe i sigurt i njerëzve nga pika A në pikën B, është një përgjegjësi e madhe.

Kujdesuni të përzgjidhni një makinë që është prodhuar ekskluzivisht për këtë qëllim dhe është projektuar për të falur një udhëtim me stil: Minibus Transit.

Ky automjet spacioz dhe fleksibël kombinon shumë karakteristika dhe teknologjii që kompletojnë një makinë të mirëpajisur. Kjo sigurisht që e bën Minibus një propozim tërheqës, nëse profesioni juaj lidhet me transportin e njerëzve, nga prej do të jeni në gjendje të tejkaloni pritshmëritë e klientit më kërkues.


Një gamë motorësh të avancuara me naftë, janë projektuar për të siguruar performancë të butë por edhe të fuqishme, duke ofruar njëkohësisht ekonomizim të karburantit dhe emetime të ulëta.
Duke iu bashkëvendosur edhe mundësia e përzgjedhjes së wheelbase, por dhe e rikonfigurimit të sedilieve, tashmë keni gjetur saktësisht tipin e minibus-it që po kërkonit.

Bookmark & Share