Opsionet Ford – B-MAX*

Nje nga rruget per te bere tenden nje Ford B-MAX.

 

Ju duhet te parapaguani ne shume prej 20 % - 30% si depozite, dhe te bini dakort per kestin mujor qe do te paguani per periudhen e perdorimit. Me pas qendroni te qete per makinen tuaj duke ju garantuar vleren e mbetur per kohen qe do ta perdorni. Dhe ne fund te marrveshjes qe do te beni, ju mund te zgjidhni nese doni ta ktheni, ta mbani ose te merrni nje makine te re B-MAX.

 

Ju lutem klikoni ketu  per me shume detaje

 

Bookmark & Share