Rreth Ford

Info

Informacioni eshte gjithmone me i fundit ne industrite qe perqafojne teknologjite e reja. Keshtu qe nese jeni te interesuar ne çdo gje qe ka te beje me lajmet me te fundit te autoindustrise, opinione, komente ose modele, jeni ne vendin e duhur. Selektoni faqen duke e shtuar ne te preferuarat tuaja tani dhe lexoni. 

Information mbi Kompanine

Ne krenohemi me diçka me shume se thjesht nje biznes qe merret me shitjen e mjeteve. Ne jemi nje kompani qe perbehet nga njerez qe kane familje, me te mira dhe te keqija, ashtu si ju. Ejani tek ne per me te miren qe mund te perballoni dhe ne do t'ju ndihmojme ne menyren me te mire te mundshme te blini dhe te mirembani mjetin.

Mjedisi

Si nje komapani boterore, ne jemi perkushtuar ne uljen e impaktit tone kundrejt mjedisit, jo thjesht duke ulur emetimet e gazrave te automjeteve tona, por njekohesisht duke gjetur burime te reja energjie per te vene ne pune fabrikat tona, duke ricikluar materialet, investuar ne pasterti dhe ne teknologjine e gjelber.

 

Bookmark & Share