Misioni

Si kompani globale, është e rendësishme për ne të kemi një mori standartesh nëpërmjet të cilave ne mund të gjykojmë vetveten dhe gjithashtu të lejojmë çdokënd të na gjykojë.

 

 • Misioni yne
  Ne i quajmë ato "visioni jonë", "misioni jonë" dhe "vlera jonë".
  • Visioni jonë: Te jemi kompania lider për automjete dhe servisimin e tyre. 
  • Misioni jonë: NE jemi një familje në të gjithë globin, me krenari për trashigiminë tonë, ky është pasioni për të ofruar produkte dhe shërbime të shkëlqyera.
  • Vlera jonë: Ne bëjmë gjërat e duhura për njerzit tanë, ambienti jonë dhe shoqëria jonë, por mbi të gjitha për klientet tanë.

   

Bookmark & Share