Sport dhe Aktivitete

Ford Motorsport

Mbeshtetja jone entuziaste ne makinat sportive eshte fokusuar ne dominimin e Kampionatit Boteror te Rally-t (WRC) 

FAI Cup & Ford Republic of Football

Ne e duam futbollin. Sponsorizojme skuadren Kombetare Irlandeze te futbollit dhe FAI Senior Challenge Cup, çka kupton dedikimin tone mbare boteror ne boten e sportit.
 

Qente Irlandeze te Guides

Ne te Ford Irlandes jemi te kenaqur te sponsorizojme Qente Irlandeze te Guides per te Verberit.

     

 

Bookmark & Share