Mendimi inovator per te ardhmen

Ne jemi duke punuar ne menyre konstante ne zhvillimin e teknologjive, per t'ju dhene nje pilotim te sigurte, efikas, te qete dhe akoma me te fuqishem.

 

EcoBoost

Familja e re e teknologjive te motorreve te benzines EcoBoost, reduktojne konsumin e karburantit dhe kane emetime te uleta te gazit CO2.

PowerShift

Me perdorimin e teknologjise me te fundit te kambios, Ford PowerShift ofron gershetimin e persosur midis lehtesise se nje marshi automatik dhe performances qe ka marshi manual.

SYNC

Qendroni ne kontakt çdo sekonde nderkohe qe jeni duke udhetuar, me artin qe ofron teknologjia e lidhjes SYNC me kontroll te zerit

Active City Stop

Sistemi inovativ Active City Stop ju ndihmon te shmangni perplasjet gjate levizjeve te ngadaleta ne trafik te renduar ose ne shpejtesi nen 30 km/h.

Ndihma gjate parkimit

Nje teknologji dizenjuar per t'ju ndihmuar te fusni mjetin tuaj me lehtesi ne hapesira te ngushta.

Sinjalizimi per Qendrim ne Korsi dhe Ndihma e Ruajtjes se Korsise(Lane Departure Warning and Lane Keeping Aid)

Duke perdorur nje kamera inteligjente ne pjesen e perparme, ky alarm taktik dhe viziv kap momentin kur drejtuesi ndryshon korsine pa ndezur sinjalin.

Sistemi i Informacionit te Pikave te vdekura te Shikimit

(Blind Spot Information System)

Kjo ndihme e teknologjise me te fundit eshte e disponueshme per t'ju dhene nje udhetim sa me relaksues, sidomos ne autostrade.

Lidhja e Telefonise

Duke lidhur telefonin tuaj me sistemin e makines do te keni kontroll te plote te karakteristikave te telefonit tuaj.

Siguria

Si prove e angazhimit tone mbi sigurine tuaj, automjetet Ford perfshire ketu psh. modelet Focus, B-Max dhe Fiesta vazhdimisht jane vleresuar me 5-yje nga kompania Euro NCAP.

 

Bookmark & Share