Active City Stop

Per shmangien e aksidenteve ne shpejtesi te uleta, mjeti juaj frenon per ju

Sistemi inovator  Active City Stop(Ndalimi i Aktivizuar ne Qytet) ju ndihmon te shmangni nje perplasje ne trafik te renduar ose ne shpejtesi nen  30 km/h.

Nje sensor i pozicionuar ne pjesen e siperme te xhamit te perparme skanon zonen perpara mjetit per pengesa te mundshme dhe ne rast se zbulon nje frenim, ndalese te menjehershme ose levizje shume te ngadalte te mjetit perpara jush dhe nese percakton se nje perplasje eshte e pashmangshme, atehere menjehere ne menyre automatike kryen frenim.

Goditjet nga mbrapa te mjetit para jush nga pjesa e perparme e juaja jane aksidentet me komune ne trafikun e qytetit dhe Ndalimi i Aktivizuar ne Qytet eshte nje benefit qe ju vjen ne ndihme per te parandaluar aksidentin per rreth 5 deri ne 9% te te gjithe rasteve te te gjithe llojeve te aksidenteve makine-makine(sipas Euro NCAP)

Active City Stop(Ndalimi i Aktivizuar ne Qytet) ndizet automatikisht ne momentin e fillimit te levizjes se mjetit dhe mund te ç'aktivizohet nga ju ne çdo moment.

Active City Stop(Ndalimi i Aktivizuar ne Qytet) se fundmi ka fituar çmimin e Teknologjive te Avancuara per sigurine nga Euro NCAP

 

Bookmark & Share