Teknologjia Eco

Tek Ford, ne jemi angazhuar per te reduktuar impaktin tone ne mjedis duke ndermarre nje sere masash. Keto masa konsistojne ne prodhimin e mjeteve tona efiçente sa i perket konsumit dhe proçeset tona te prodhimit me te qendrueshme.

 

 

EcoBoost

Gama e re e teknologjise se motorreve te benzines EcoBoost, per nje reduktim te konsumit te karburantit dhe emetime me te uleta te gazit CO2.
Ky emetim i ulet vjen si rrjedhoje e djegies se karburantit ne menyren me efiçente dhe te paster te mundshme.   

Keta lloje te motorreve ofrojne nje alternative terheqese te naftes ose motorreve hibride, duke qene jashtezakonisht ekonomik dhe duke pasur kosto shume te uleta mirembajtjeje. Formacioni EcoBoost perfshin variantet e motorreve 1.0 liter, 1.6 dhe 2.0 liter te disponueshme ne modelet Fiesta, B-MAX, Focus dhe C-MAX.

 

Bookmark & Share